Polyvijvers

Een workshop volgen

Steeds meer mensen dromen van een eigen vijver, zwembad of misschien wel iets ertussen in. Op een dag hakken ze de knoop door en gaan ze van start: brainstormen, tekenen, meten, graven, metsen, ... maar dan "polyesteren".

Meestal is dit een werk waar ze nog nooit mee te maken hebben gehad en waarvan wordt gedacht dat het "vuil werk" is. Wij horen dan ook herhaaldelijk dezelfde vraag : "Polyesteren kan ik dat wel zelf ?"

Natuurlijk kan u dat zelf; en om u daar ten volle bij te ondersteunen hebben wij in ons bedrijfspand een grote praktijkruimte voorzien. U kan er kennis maken met alle materialen (G4, glasmatten, harsen, coatings, enz.) en de manier waarop ze verwerkt kunnen worden. Wij leren u bovendien door onze dagelijkse praktijkervaring ook de kleine kneepjes van het vak aan en nemen  ruim te tijd om alle vragen te beantwoorden.

Het zal niet enkel theoretisch zijn, maar we laten je tijdens de demo stap voor stap zien hoe je dit in de praktijk het beste kan uitvoeren.

Hiervoor dient u zich onderaan deze pagina in te schrijven. De prijs voor het bijwonen van deze cursus bedraagt 75 euro (inclusief B.T.W.) voor maximum 2 personen. Dit bedrag wordt bij aanwezigheid omgezet in een aankoopcheque van 75 euro bij aankoop van minimum 250 euro. Na de cursus hebt U de mogelijkheid om onmiddellijk producten aan te kopen en deze cheque te verzilveren. Slaapt U er graag nog een nachtje over, dan heeft U tot 1 jaar de tijd om de cheque in te ruilen. U kan dus een hoop kennis en ervaring gratis vergaren vooraleer U aan de werken start. Dus breek uw hoofd niet langer over "dat polyesteren" en neem deel aan één van onze workshops.

Schrijf u hiervoor in via onderstaand formulier. Binnen de 3 werkdagen zal u vervolgens een uitnodiging tot betaling ontvangen. De inschrijving is pas definitief vanaf het ogenblik van betaling.

Inschrijven kan tot 5 dagen vóór aanvang van de cursus.

Het aantal inschrijvingen is wel beperkt tot 10; dus wees er snel bij. De volgorde van ontvangst betaling bepaalt trouwens ook de volgorde van bediening na de cursus.

Wij zorgen voor koffie en koeken!

 

Inschrijvingsformulier

bezoek ook eens onze webshop voor composieten en toebehoren WWW.POLYESTERSHOP.BE